Foreningen for Borgerservicechefer i Danmark

10.11.2017

Ny formand for Borgerservice Danmark

Eva Freidahl Graae fra Herning Kommune er på foreningens Generalforsamling i september valgt som ny formand for Borgerservice Danmark. Eva Freidahl Graae er Borgerservicechef i Herning Kommune og har arbejdet på området siden 2009. Hun afløser Jane Ussing, chef for Borgerservice i Vejen Kommune, som har været formand for Borgerservice Danmark siden 2012.

 

 - Jeg glæder mig til samarbejdet med bestyrelsen og håber jeg kan være med til at sikre, at Borgerservice Danmark fortsat spiller en tydelig og synlig rolle i den offentlige sektor. Foreningen er en vigtig samarbejdspartner, som nationalt, og overfor regering og centraladministration, kan italesætte borgerserviceområdet. Det er jo meget ofte i kommunerne, at landets borgere møder det offentlige, siger Eva Freidahl Graae.

 

Næstformand for bestyrelsen er Mark Korshøj Jensen fra Gladsaxe Kommune og øvrige bestyrelsesmedlemmer er; Helle Marquertsen fra Varde Kommune, Jessie Lynggaard fra Lejre Kommune, Pia Østergaard fra Glostrup Kommune, Kent Jensen fra Holstebro Kommune og Morten Overgaard fra Mariagerfjord Kommune.

Gå til aktuelt