Foreningen for Borgerservicechefer i Danmark

08.08.2017

Digitaliseringsmessen17: sammensæt dit eget program.

Digitaliseringsmessen'17 har langt over 100 forskellige udstillingsområder og scener, så det kan være sin sag at overskue det hele for publikum.

www.digitaliseringsmessen.dk kan du sammensætte dit helt eget messeprogram, og markere både indlæg på scenerne og udstillere som ”favoritter”. Hvis man har en tablet eller smartphone kan man således på selve dagen tilgå sit eget program og løbende følge med i, hvor man skal huske at være i løbet af dagen.

For at lave sin egen favoritliste skal man blot klikke sig ind under enten ”Udstillerlisten” eller ”Programmet” på hjemmesiden. Ud for hvert indlæg eller udstiller kan man klikke på et stjerneformet ikon for at tilføje det pågældende element til sin favoritliste, og favoritlisten kan man finde ved at klikke på et stjerneikon på selve menulinjen øverst på hjemmesiden.

Hjemmesiden husker dit valg ud fra din e-mailadresse, så første gang du markerer noget som favorit, bliver du bedt om at angive din e-mailadresse.

Skal du se dit favoritprogram på en anden enhed – f.eks. på din mobiltelefon på selve messen – så skal du blot klikke på et stjerneikon og skrive den samme e-mailadresse igen. Så kommer dit personlige program frem.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig den 28. september i Odense. Tilmeld dig messen her 

Gå til aktuelt