Foreningen for Borgerservicechefer i Danmark

17.05.2013

Borgerservice13

COK, KL, KIT@ og Borgerservice Danmark inviterer dig til årets Borgerservicekonference, hvor vi denne gang flytter fokus fra Udbetaling Danmark og i stedet giver inspiration til at udvikle den kommunale borgerservice.

I disse år arbejder vi i et spændingsfelt mellem at blive mødt med krav om at yde god service – samtidig med at vi skal ændre borgernes kanalvaner fra fysisk fremmøde til telefoniske eller endnu bedre digitale løsninger. Det stiller store krav til ledere og medarbejdere i borgerservice, og det er i denne ånd, at vi henter inspiratorer ind som f.eks.:

- Hans Tosti, er en af danmarks mest efterspurgte rådgivere indenfor brugen af sociale og digitale medier. Med sin store erfaring som medierådgiver, vil Hans fortælle om de enorme muligheder der ligger i særligt de sociale medier, set fra et kommunalt perspektiv.

- Karen Delfs, er chefkonsulent hos Fredericia kommune og involveret i den række af digitale uddannelser som kommunen tilbyder. Karen vil fortælle hvad tankerne bag de digitale uddannelser er, samt hvordan de bliver brugt i praksis. 

- Pia Færch, er kontorchef for Kontoret for Digitalisering og Borgerservice i KL. Hun giver sit kvalificerede bud på, hvad fremtiden vil byde på for borgerservice.

- Mette Frobenius, er komiker, erhversjurist og en yderst veloplagt oplægsholder. Hun bidrager med et skørt, skævt og humoristisk indslag om den digitale jungle der udgør et liv med borgerservice.

Tilmelding: borgerservice13

Se dagens fulde program

Gå til aktuelt