Foreningen for Borgerservicechefer i Danmark

16.04.2012

IT-pris til Lars Frelle-Petersen

Lars Frelle-Petersen har været en nøgleperson i tilblivelsen af den store fælles offentlige digitaliseringsstrategi som blev lanceret i 2011. IT-prisen er den største kollegiale hæder indenfor it i Danmark, og er stiftet af IDG Danmark.

Politikken skriver:
Lars Frelle-Petersen har med stor succes sat sig igennem som en visionær strateg for offentlig digitalisering. Det er personer som ham, der kan gøre Danmark til et digitalt foregangsland. Han har meget tidligt forstået digitaliseringens helt særlige potentiale for at skabe fornyelse og øget produktivitet, siger formand for IT-Brancehn Hørgen Bardenfleth. 

Dommerpanelet har i sin begrundelse lagt vægt på, at prisen ikke er givet til den fælles offentlige digitaliseringsstrategi, men til personen Lars Frelle-Petersen. Han får IT-Prisen for sit engagerede arbejde med at holde politikere, embedsstand, branchen og andre interessenter fast på, at digitalisering er vejen frem i det offentlige.

Lars Frelle-Petersen har haft digitalisering som en klar rød tråd igennem sin karriere. Han har blandt andet været en central del af Den Digitale Taskforce, FESD og Edag2. Senere gik turen til Finansministeriets Center for Effektivisering. 

Gå til aktuelt